Lammekoteletter-med-pizzaiola1-3-3

Lammekoteletter alla pizzaiola

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
«Alla pizzaiola» betyr røft oversatt «på pizzavis», noe som ofte involverer en tomatsaus. Lammekoteletter på pizzavis blir servert med en kraftig tomat- og paprikasaus. Med litt godt brød ved siden av er det en velkommen avløser for lørdagspizza. 
PORSJONER4

Ingredieser

TOMAT- OG PAPRIKASAUS:

Fremgangsmåte

  • Begynn med sausen. Fres løk, hvitløk og paprika i en stekepanne med olje til den er blank og myk. Ha i tomatpuré og hermetisk tomat. La sausen småkoke i 5-10 minutter til den tykner litt. Tilsett oliven og kapers.
  • Stek lammekoteletter i en varm stekepanne med olje, 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt, pepper og tørket oregano.
  • Legg lammekoteletter på et fat med pastasaus. Server med sitron og pynt med frisk oregano.
  • Tips: Retten kan serveres med pasta eller ferskt brød. Sausen kan også brukes som pizzasaus – derav navnet.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest