Lammekoteletter-med-pizzaiola1-3-3
Til oppskriften

Lammekoteletter alla pizzaiola

«Alla pizzaiola» betyr røft oversatt «på pizzavis», noe som ofte involverer en tomatsaus. Lammekoteletter på pizzavis blir servert med en kraftig tomat- og paprikasaus. Med litt godt brød ved siden av er det en velkommen avløser for lørdagspizza. 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

TOMAT- OG PAPRIKASAUS:

Fremgangsmåte

  • Begynn med sausen. Fres løk, hvitløk og paprika i en stekepanne med olje til den er blank og myk. Ha i tomatpuré og hermetisk tomat. La sausen småkoke i 5-10 minutter til den tykner litt. Tilsett oliven og kapers.
  • Stek lammekoteletter i en varm stekepanne med olje, 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt, pepper og tørket oregano.
  • Legg lammekoteletter på et fat med pastasaus. Server med sitron og pynt med frisk oregano.
  • Tips: Retten kan serveres med pasta eller ferskt brød. Sausen kan også brukes som pizzasaus – derav navnet.
Print