Meny

Lammekoteletter i form med sopp og rosmarin

lammekoteletter i form med sopp og rosmarin 1

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Lammekoteletter i form med sopp og rosmarin

Lam og skogssopp en smakfull norsk høstklassiker! Prøv denne oppskriften på lammekoteletter i form med sopp og rosmarin.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør sammen finhakket rosmarin og hvitløk, romtemperert smør og sitron.
  • Skrell og del løken i biter. Fres den myk i smør i en stekepanne. Rens og del soppen og stek med løken til soppen er gyllen. Krydre med salt og pepper og ha blandingen over i en ildfast form.
  • Gni inn kotelettene med salt og pepper og brun dem i smør i pannen, ca. 2 min på hver side. Ha dem over i formen, topp med rosmarinsmør og stek dem videre i ovnen på 225 °C i ca. 8 min til lammekotelettene akkurat er rosa i midten.
Kilde: meny.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også