Lammekoteletter-med-caponata1-2-1

Lammekoteletter med caponata

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som en salat eller som en siderett. Det er vanlig å servere den romtemperert.
PORSJONER4

Ingredieser

Caponata

Fremgangsmåte

  • Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
  • Salt auberginen i 20 minutter. Skyll av saltet og tørk den med papir. Kutt så i grove treninger (2x2 cm). Fres det i olivenolje i en kjele.
  • Vask og rens paprika, løk og stilkselleri. Kutt dem i grove terninger og stek det i en stekepanne til de begynner å bli brune. Ha deretter i kapers, eddik og sukker. Bland alt sammen med grovhakkede tomater og aubergine i kjelen og la alt surre i 4-5 minutter. Serveres romtemperert.
  • Server med godt brød.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest