Lammekoteletter-med-ingefer-og-pere1-2-1
Til oppskriften

Lammekoteletter med ingefær og pære

 Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære - er du klar for noe nytt?
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær en pære i små terninger. Finhakk hvitløk og ingefær. Krydre kotelettene med salt og pepper.
  • Brun lammekotelettene i pannen sammen med hvitløk, ingefær og pære.
  • Legg blandingen (hvitløk, ingefær, pære) oppå hver kotelett sammen med en klatt kremost eller Castello.
  • La kotelettene ettersteke under lokk i 3-4 minutter avhengig av tykkelsen.
  • Server gjerne med pasta eller godt brød.
  • Tips: Bruk evt. vanlig, revet hvit ost i stedet for bløt ost.
  • Lammekoteletter er det møreste kjøttet og finnes doble og enkle. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter. De er raske å tilberede - de trenger bare stekes 3-5 minutter avhengig av tykkelsen.
Print