Lammekoteletter-med-ingefer-og-pere1-2-1

Lammekoteletter med ingefær og pære

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
 Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære - er du klar for noe nytt?
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær en pære i små terninger. Finhakk hvitløk og ingefær. Krydre kotelettene med salt og pepper.
  • Brun lammekotelettene i pannen sammen med hvitløk, ingefær og pære.
  • Legg blandingen (hvitløk, ingefær, pære) oppå hver kotelett sammen med en klatt kremost eller Castello.
  • La kotelettene ettersteke under lokk i 3-4 minutter avhengig av tykkelsen.
  • Server gjerne med pasta eller godt brød.
  • Tips: Bruk evt. vanlig, revet hvit ost i stedet for bløt ost.
  • Lammekoteletter er det møreste kjøttet og finnes doble og enkle. Til én porsjon bør du minst beregne én dobbel eller to enkle koteletter. De er raske å tilberede - de trenger bare stekes 3-5 minutter avhengig av tykkelsen.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest