LAMMEKOTELETTER-MED-SELLERIROTPURÉ-OG-NYKÅL
Til oppskriften

Lammekoteletter med sellerirotpuré og savoykål

Vil du ha god mat uten noen fiksfakserier bør du prøve denne enkle, men smakfulle middagen med lammekoteletter.
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Sellerirotpuré

Savoykål

Fremgangsmåte

  • Krydre kotelett med salt og pepper etter smak, og stek dem sammen med hele hvitløksbåter i olivenolje i ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
  • Skrell sellerirot og skjær den i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Kjør selleri sammen med fløte og smør i en matprosessor til en puré. Smak til med salt og pepper.
  • Del kål i båter. Smørdamp kålen i vann og smør, og krydre med pepper.
  • Server lammekoteletter med savoykål og sellerirotpuré.
Kilde: matprat.no
Print