LAMMEKOTELETTER-MED-SELLERIROTPURÉ-OG-NYKÅL

Lammekoteletter med sellerirotpuré og savoykål

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Vil du ha god mat uten noen fiksfakserier bør du prøve denne enkle, men smakfulle middagen med lammekoteletter.
PORSJONER4

Ingredieser

Sellerirotpuré

Savoykål

Fremgangsmåte

  • Krydre kotelett med salt og pepper etter smak, og stek dem sammen med hele hvitløksbåter i olivenolje i ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
  • Skrell sellerirot og skjær den i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann. Kjør selleri sammen med fløte og smør i en matprosessor til en puré. Smak til med salt og pepper.
  • Del kål i båter. Smørdamp kålen i vann og smør, og krydre med pepper.
  • Server lammekoteletter med savoykål og sellerirotpuré.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest