Lammekoteletter med soppstuing

Lammekoteletter med soppstuing0
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Lammekoteletter med soppstuing

Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer. Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller «tam» sopp, urter og fløte. 
PORSJONER4

Ingredieser

Soppstuing

Fremgangsmåte

  • Lag soppstuing først. Skyll og rens soppen godt. Del den i mindre biter, og ha dem i en varm, tørr stekepanne. Fres til soppen slipper vann, og hell av vannet. Tilsett løk og smør, og stek til soppen er gyllen.
  • Dryss over timian og hell på fløte. La soppstuingen småkoke litt til den tykner. Smak til med salt og pepper.
  • Krydre lammekoteletter med salt og pepper, stek dem i en varm stekepanne med olje, 2-3 minutter på hver side. Etterstek i ca. 5 minutter på svak varme. La kotelettene hvile et par minutter før de serveres.
  • Server saftige lammekoteletter med soppstuing. Kokt potet og ripsgelé smaker også godt til.
  • * eller andre urter som rosmarin eller persille
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken