Lammekoteletter-med-taboulé
Til oppskriften

Lammekoteletter med tabbouleh

Lammekoteletter er rask luksusmat som passer godt både på grillen og i stekepannen. Tabbouleh er et friskt tilbehør - en deilig salat med bulgur og bladpersille med røtter i den arabiske verden.
20-40 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Tabbouleh

Fremgangsmåte

  • Krydre kotelettene med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne olje. Etterstek dem på svakere varme i 2-3 minutter.
  • Kok bulgur i 10 minutter, eller etter anvisningen på pakken. Skyll den i kaldt vann og ha det over i et dørslag. Press ut alt vannet med en sleiv eller skje.
  • Vask persille og mynte, rens dem fri for stilker. Finhakk persille, mynte, løk og chili. Del tomat i små terninger. Bland alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjesson
Print