Lammekoteletter med tzatzikirisotto

Lammekoteletter med tzatzikirisotto1
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Lammekoteletter med tzatzikirisotto

Det beste fra to matnasjoner! Italia møter Hellas i denne spennende blandingen.
PORSJONER4

Ingredieser

Tzatzikirisotto

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken, ca. 20 minutter.
  • Riv agurk grovt, og press ut litt vann fra den. Rør agurken inn i risen sammen med yoghurt og finhakket hvitløk. Smak til med salt.
  • Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk stek varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.
  • Server gjerne med en frisk salat.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter den siste uken