Lammekoteletter-Navarra

Lammekoteletter Navarra

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Hakk løken og skjær skinken i terninger. Finhakk hvitløken og persillen.
  • Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
  • Surr skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen ca. 5 minutter.
  • Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i ca. 5 minutter.
  • Server med ris eller pasta.
  • Tips: Sitronsmaken i denne retten er ganske fremtredende. Derfor er det lurt å smake seg frem. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest