Lammelar-i-skiver-med-middelhavssalat-1
Til oppskriften

Lammelar i skiver med middelhavssalat

En bris fra Middelhavet, med norsk lam i god kombinasjon med en smakfull salat med tomat, oliven, mynte og fetaost. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Middelhavssalat

Fremgangsmåte

  • Krydre lammeskivene med salt, pepper og oregano. Ha olje i en varm stekepanne og stek skivene på begge sider til de har en gyllen farge. Stek dem i flere omganger om skivene er store. Legg skivene over i en ildfast form og stek dem videre i stekeovnen på 200 °C i ca. 20 minutter.
  • Tips: For best resultat, ta kjøttet ut i romtemperatur rundt 30 minutter før steking.
  • Legg tomat, fetaost, oliven, rødløk og mynte på et fat, fjøl eller på tallerkener. Ringle over litt olivenolje og sitron rett før maten skal nytes.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print