Lammeskank med plomme og rosmarin
Til oppskriften

Lammeskank med plomme og rosmarin

Over 60 min
Avansert
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 200 ° C. Ha mel og skankene i en bolle og gni inn skankene med mel. Varm oljen i en stor ildfast form. Brun skankene. Legg skankene på et fat.
  • Reduser varmen til middels høy. Tilsett løk, rosmarin og timian. Stek i 3-4 minutter eller til løken er mør. Ha i vin. Småkoke i 1 minutt. Rør inn buljong, Worcestershiresausen og syltetøy. Smak til med pepper. Legg skankene i og kok opp. Dekk til formen og sett den inn i ovnen. Stek i 1 time.
  • Fjern lokket og stek videre i 30 til 40 minutter eller til kjøttet er mørt og faller fra benet.
  • Serveres med mos og bønner.
Print