Lammeskavpanne

Lammeskavpanne

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg lammeskav på kjøkkenbenken så det begynner å tine.
  • Vask purren og skjær den i ringer. Skjær sopp og gulrot i skiver. Riv hvitløk.
  • Varm margarin i en gryte og stek kjøttet på sterk varme i 3-4 minutter.
  • Ha i purre, sopp, gulrot og hvitløk, stek videre i et par minutter.
  • Hell i vann, fløte og soyasaus. Kok opp og la gryteretten småkoke i ca. 10 minutter.
  • Smak til med salt og pepper. Dryss over hakket persille.
  • Server med rørte tyttebær og potetmos eller kokte poteter.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest