Lammeskiver med gresk vri

Lammeskiver-med-gresk-vri-1
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Lammeskiver med gresk vri

Skal du lage gresk mat, kommer du ikke utenom lammekjøttet. Lammelår i skiver får du kjøpt både fryst og ferskt. Kjøttet er mørt, har mye god smak og er magert. 
PORSJONER4

Ingredieser

Gresk salat

Fremgangsmåte

  • Skjær tomat i båter, agurk i skiver, løk i ringer og salat i fine strimler. Bland sammen med fetaost. Legg salaten på en tallerken eller i en bolle og ha på litt av oljen fra fetaosten og tzatziki.
  • Ha krydder på lårskivene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, legg på lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.
  • Server gjerne med litt brød ved siden av.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter den siste uken