Lapskaus med kjottdeig

Lapskaus med kjøttdeig

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Dette blir en hverdagslapskaus som er ferdig på under 20 minutter.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm en vid kjele og ha i margarin eller smør. Legg i kjøttdeigen når det slutter å bruse. Bruk en stekespade eller gaffel til og dele kjøttdeigen i mindre biter, og stek kjøttdeigen til den begynner å få farge.
  • kutt løk i biter og stek den sammen med kjøttdeigen de siste minuttene.
  • Skrell potet og gulrot. Vask purreløken og del alle grønnsaker i jevnstore terninger, ca. 1 x 1 cm. Ha alle grønnsakene i kjelen og hell på buljong. Ha i laurbærblad og timian. Kok opp, senk varmen og la lapskausen trekke til grønnsakene er møre. og la det trekke til grønnsaker og poteter er møre. Smak til med salt og pepper.
  • Sever rykende varm, gjerne i følge med flatbrød eller annet brød.
  • Du kan også bruke grønnsaker som sellerirot, persillerot eller kålrot. Tilsetter du mer kjøttbuljong blir det mer en suppelapskaus, som også er veldig godt.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke