Meny

Lapskaus

Lapskaus

Oppdatert

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøtt i terninger og brun det i flere omganger i en varm stekepanne med smør. Ha kjøttet over i en kjele og hell på vann og buljongterning. Kok opp og senk temperaturen noe, kjøttet skal bare trekke. La kjøttet trekke til det er mørt, ca. 2 timer.
  • Skrell potet og grønnsaker, og skjær dem i terninger. Ha terningene i en middels stor kasserolle. Ha i det kokte kjøttet og 3/4 deler av kraft fra trekkingen.
  • Kok opp og la lapskausen småkoke på middels varme til grønnsakene er godt møre. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men se til at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.
  • Server med grovt brød eller flatbrød.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også