Enkel-lasagne-m-sei-og-reker-breddePreviewlarge-1

Lasagne med sei og reker

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne lasagnen har spennende ingredienser som sjømat, kapers og persille, men oppskriften er veldig enkel og krever ikke lang tid i ovnen. Dette er deilig helgekos! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær sei i tynne skiver. Grovhakk oliven og finhakk persille og oregano.
  • Surr hermetiske tomater i olivenolje i 2-3 minutter, og tilsett oliven, persille, oregano og kapers.
  • Smak til sausen med salt og pepper, og rør inn halvparten av osten.
  • Legg lasagneplater, sei, reker og saus lagvis, og avslutt med saus på toppen.
  • Dryss over resten av osten og stek lasagnen til den er gjennomstekt, ca. 25 minutter.
  • Server lasagnen med brød og salat ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest