Lasagne verde

Lasagne verde

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Kjøttsaus

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i en stor stekepanne over middels varme. Legg i karbonadedeig og stek under hyppig omrøring til kjøttet er brunt på alle sider. Ha i løk, selleri og hvitløk og stek i 3 minutter.
  • Dryss med mel og stek under omrøring i 1 minutt. Rør gradvis inn buljong og rødvin. Krydre med salt og pepper. Tilsett urter. Kok opp og la det surre i 35 minutter. Tilsett tomatpure og la det surre i 10 minutter.
  • Smør en ildfast form lett med smør. Fordel lasagneplater i bunnen av formen. Legg et lag kjøttsaus oppå, deretter
  • Legg et nytt lag lasagneplater og gjenta. Avslutt med et lag bechamelsaus. Dryss med mozzarella.
  • Stek lasagnen i forvarmet stekeovn ved 190 °( i cirka 35 minutter eller til overflaten er gyllenbrun og bobler).
  • Pynt med en frisk basilikum kvist og server straks.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften