Meny

Lasagne verde

Lasagne verde

Oppdatert

PORSJONER4

Ingredieser

Kjøttsaus

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i en stor stekepanne over middels varme. Legg i karbonadedeig og stek under hyppig omrøring til kjøttet er brunt på alle sider. Ha i løk, selleri og hvitløk og stek i 3 minutter.
  • Dryss med mel og stek under omrøring i 1 minutt. Rør gradvis inn buljong og rødvin. Krydre med salt og pepper. Tilsett urter. Kok opp og la det surre i 35 minutter. Tilsett tomatpure og la det surre i 10 minutter.
  • Smør en ildfast form lett med smør. Fordel lasagneplater i bunnen av formen. Legg et lag kjøttsaus oppå, deretter
  • Legg et nytt lag lasagneplater og gjenta. Avslutt med et lag bechamelsaus. Dryss med mozzarella.
  • Stek lasagnen i forvarmet stekeovn ved 190 °( i cirka 35 minutter eller til overflaten er gyllenbrun og bobler).
  • Pynt med en frisk basilikum kvist og server straks.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også