Meny
Lettsaltet skrei med rødbeter og smørsaus

Lettsaltet skreinakke med rødbeter og smørsaus

 

Nakken er det fineste stykket på fisken og når den er lettsaltet passer den utmerket til de søte rødbetene.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Strø 1 ss salt over skreifileten og la den ligge kaldt over natten
  • Kok opp vann og la fisken trekke i ca 10 minutter.
  • Skrell rødbeter og kutt i terninger. Kok i lettsaltet vann til de er møre. Vask mandelpotetene godt, og bland med olivenolje, salt og pepper. Bak i ovn ved 175 grader til de er møre.
  • Reduser fløte til halvparten og pisk inn smøret. Smak til med salt, pepper og sitronsaften fra en halv sitron.
  • Server med dampede knaskerøtter og litt frisk dill
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter