Meny
Lettsaltet torsk med grønnkal og byggris

 

Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakker`n.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Kok byggris i en kjele med lettsaltet vann, 12-15 minutter.
  • Rens fisken for finner og bein og skjær til porsjonsstykker. Kok opp usaltet vann i en vid kjele og legg i fiskestykkene. Kok opp, sett på lokk og trekk kjelen av platen. Fisken skal trekke i 8-9 minutter.
  • Tips: Fiskens trekketid (koketid) avhenger av størrelse på fiskestykkene men den beste indikasjonen på at fisken er ferdig er at den akkurat begynner flaker seg.
  • Varm opp halvparten av olivenoljen i en stor stekepanne og stek grønnkål til den akkurat faller sammen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  • Anrett grønnkål på tallerkener og topp med byggris og grovhakkede mandler. Ringle over med god olivenolje før servering.
Kilde: matprat.no
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter