Lettsaltet-torsk-i-tomatform-1

Lettsaltet torsk i tomatform

40-60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Prøv denne oppskriften med lettsaltet torsk i tomatform med potet, hvitløk, chili. Det eneste som tar tid er tiden den trenger i stekeovnen. Serveres med brød. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær torsken i serveringsstykker. Skrell potet og skjær i tynne skiver med ostehøvel eller potetskreller. Skjær løk i tynne skiver, og finhakk hvitløk. Rens chili for frø og skillevegger, og finhakk den.
  • Hell olivenolje i en ildfast form, og legg i et lag poteter og løk. Dryss på litt salt.
  • Legg fiskestykker over og et nytt lag med poteter og løk. Fortsett til alt er brukt.
  • Hell på de hermetiske tomatene og legg tomatskiver på toppen.
  • Bakes i stekeovnen i ca. 40 minutter.
  • Server tomatformen med brød ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest