Lettsaltet torsk med sjampinjong pepperrotsaus

 

Lettsaltet torsk med sjampinjong-pepperrotsaus

20-40 min
Middels
Print
Her er det sausen som gjør susen til hverdagsfisken.
PORSJONER4

Ingredieser

Sjampinjong-pepperrotsaus

Til servering

Fremgangsmåte

  • Start med sausen: Fres soppen i smør til den er lyst gyllen, men ikke brun. Rør inn mel og pepperrot og spe med fiskekraft. La sausen småkoke i 3-4 minutter. Rør inn fløten, gi sausen et oppkok og smak den til med salt, pepper og sitronsaft.
  • Legg fisken i kokekaret, hell på så mye kaldt vann at den dekkes, legg på lokk og kok opp. Skru ned varmen og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 10 minutter.
  • Server fisken med sausen, poteter, gulrøtter og brokkoli.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer