Meny
Lettsaltet torsk med sjampinjong pepperrotsaus

Lettsaltet torsk med sjampinjong-pepperrotsaus

 

Her er det sausen som gjør susen til hverdagsfisken.
Porsjoner4
Ingredieser
Sjampinjong-pepperrotsaus
Til servering
Fremgangsmåte
  • Start med sausen: Fres soppen i smør til den er lyst gyllen, men ikke brun. Rør inn mel og pepperrot og spe med fiskekraft. La sausen småkoke i 3-4 minutter. Rør inn fløten, gi sausen et oppkok og smak den til med salt, pepper og sitronsaft.
  • Legg fisken i kokekaret, hell på så mye kaldt vann at den dekkes, legg på lokk og kok opp. Skru ned varmen og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 10 minutter.
  • Server fisken med sausen, poteter, gulrøtter og brokkoli.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter