Meny
Lettsaltet-torsk-og-brokkoli-i-form
Appelsinjuice gjør denne ovnsbakte retten veldig spennende og frisk. Som tilbehør til denne oppskriften foreslår vi potetmos.
Porsjoner4
Ingredieser
Serveres med
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær fisken i serveringsstykker.
  • Del brokkoli i små buketter og skjær gulrot i tynne staver.
  • Press saften av appelsin, kok opp, og kok brokkoli og gulrot i juicen i et par minutter.
  • Ta grønnsakene opp av juicen og legg dem i en smurt ildfast form. Ta vare på juicen.
  • Legg fiskestykkene over grønnsakene, og dryss over litt skall av appelsin og pepper.
  • Stek formen i stekeovnen til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.
Saus
  • Kok inn appelsinjuicen litt og rør inn smøret, litt om gangen, til sausen tykner. Sausen må ikke koke.
  • Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server formen med sausen og potetmos.
    Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer

    Oppdatert

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter