Leverpostei

 

Leverpostei

Over 60 min
Avansert
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Hjemmelaget leverpostei smaker kjempegodt. Slå til med hjemmelaget leverpostei på koldtbordet. Pynt gjerne med stekt bacon til 
PORSJONER1 postei

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Renskjær leveren, og del den i mindre biter.
  • Skjær kjøtt og løk i mindre biter, og kjør dette sammen med lever og ansjos i en foodprocessor.
  • Tilsett de andre ingrediensene, og kjør til massen er jevn.
  • Ha det over i en smurt form og stek i vannbad på 175 ºC i ca. 1 time.
  • Leverposteien er ferdig når steketermometeret viser 76 ºC.
  • Pynt gjerne med aspic og sprøstekt bacon på toppen.
  • * eller annet svinekjøtt med fett.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest