Meny
Linsesalat-med-avokado-1-1
Meksikanske smaker preger denne salaten med linser, advokado, hjertesalat, . Server gjerne salaten med nachochips.
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Fremgangsmåte
  • Kok linsene i vann og salt under lokk i ca. 20 minutter. Avkjøl vannet og sil det så fra.
  • Legg linsene på et fat. Du kan også kjøpe ferdige kokte linser (boks eller små kartonger) som du bare skyller i kaldt vann og lar renne godt av.
  • Skjær salat i biter og del tomater i to.
  • Del og ta ut kjøttet av avokadoene. Skjær kjøttet i skiver. Skjær rødløk i strimler/tynne ringer.
  • Bland alt med linsene og strø over oliven.
  • Finhakk chilien og strø halvparten over salaten sammen med ruccula.
  • Til dressingen: Bland rømme med limeskall og -saft, resten av den hakkede chilien. Smak til med salt.
  • La dressingen stå kaldt i minst 10 minutter.
  • Fordel dressingen over salaten eller server den ved siden av.
  • Salaten serveres med nachochips.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter