Meny
Linsesalat med egg
Kok noen egg! Det tar ikke mer enn 8-10 minutter, og i løpet av den tiden rekker du fint å mikse sammen en deilig salat. De kremete eggeplommene fungerer som en ekstra dressing. Koker du flere egg enn det du trenger, har du forberedt neste dags lunsj samtidig.
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Fremgangsmåte
  • Kok egg i 8 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
  • Skyll linser i et dørslag og la dem renne godt av seg.
  • Kutt løk, paprika og reddik i tynne skiver.
  • Bland sammen linser, rødløk, paprika, reddiker, ruccola og spirer.
  • Visp sammen balsamico og olivenolje og smak til med salt og pepper. Vend dressingen inn i salaten.
  • Server linsesalaten med egg.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter