Loff-1

Loff

Over 60 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bak loff til å servere ved siden av kalkunen, eller med hjemmelaget syltetøy til julefrokosten. En god avrunding på et deilig måltid. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ha mel i en bolle og smuldre i smør og gjær. Bland i salt. Tilsett lunken melk, og elt deigen godt til den er fast og smidig.
  • Hev deigen på et lunt sted i en time.
  • Elt deigen igjen. Form deigen til to avlange brød som legges direkte på en smurt plate eller i en smurt form.
  • Etterhev brødene i 15 minutter. Pensle brødene med egg, og stek dem deretter i 40 minutter ved 200 °C.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest