Lovetannsalat

 

Løvetannsalat med egg og bacon

Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bruk løvetannen til noe positivt. Smaken kan ligne på ruccola. Bruk unge blader. April-mai er den beste perioden.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek baconet til det blir sprøtt. Legg det over på litt.
  • Kok eggene i 10 minutter så de blir hardkokte. Skyll de i kaldt vann. Skrell og del de i båter
  • Skyll løvetannbladene godt og la de renne av på kjøkkenpapir
  • Bland sjalottløken, eddik og oljen i bolle. Bland godt og krydret med salt og nykvernet pepper
  • Bland løvetannbladene med dressingen og legg det over på fire tallerkner. Dryss på baconbitene og legg på et egg til hver
  • Server med det samme.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest