Meny
Lun-brokkolisalat-med-fetaost-1
Å bruke bulgur i salat metter godt. Her har vi bladet det med brokkoli, vårløk og hakket hvitløk. Valnøttkjerner på toppen. 
Porsjoner4
Ingredieser
Dressing
Fremgangsmåte
  • Kok bulgur og buljongterning som anvist på pakken.
  • Hell av buljongen og rør inn smør.
  • Skjær brokkoli i biter og hakk vårløken.
  • Legg brokkolien i kokende, lettsaltet vann og la den koke i ca. 3 minutter. Hell av vannet og bland med bulgur, vårløk og finhakket hvitløk.
  • Anrett salaten på fat og fordel osteterninger og grovt hakkede valnøttkjerner over.
  • Bland dressingen sammen og la den trekke litt før den serveres til salaten, f.eks. sammen med litt godt brød.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter