Lunsjsalat med posjert egg
Til oppskriften

Lunsjsalat med posjert egg

Lunsjsalat med posjert egg. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere. Salaten kan også serveres med smilende egg. 
Under 20 min
Avansert
Forrett, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Knekk eggene i en kjele med kokende vann, tilsatt eddik eller sitronsaft. La dem trekke 3-4 minutter til eggehviten er fast og plommen fortsatt flytende. Kok bare to og to egg om gangen. Ha eggene raskt over i kaldt vann slik at kokeprosessen stanser.
  • Skjær osten i terninger og del aspargesen i to. Kok aspargesen i to minutter i lettsaltet vann. Avskjøl i kaldt vann.
  • Bland salat, brødkrutonger, ost og asparges. Legg på posjert egg.
  • Bland sammen alle ingrediensene til dressigen. Drypp det over salaten.
  • Server salaten med brød.
Print