Lys-og-mørk-sjokolademousse-1
Til oppskriften

Lys og mørk sjokolademousse

Desserten er prikken over i’en i et festmåltid! Her har du en prikk som får gjestenes øyne blanke – uansett hvor mette de er…. 
Over 60 min
Middels
Dessert
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt mørk sjokolade og kaffe i vannbad. Smelt forsiktig hvit sjokolade i en annen bolle. Ikke rør i sjokoladen før den er helt smeltet. Avkjøl uten at sjokoladeblandingene stivner.
  • Skill eggene. Bland to sammenvispede eggeplommer i smeltet mørk og to i hvit sjokolade.
  • Fordel halvparten av den stivpiskete kremen i hver sjokoladeblanding.
  • Stivpisk eggehvitene med melis og fordel halvparten i hver sjokoladeblanding.
  • Smak til med juice eller likør i den hvite sjokoladen. Fyll i små glass eller porsjonskåler med hvit og mørk sjokolademousse og sett kaldt.
  • Pynt med litt med litt hakket sjokolade.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Print