Makaronigrateng med skinke

Makaronigrateng med skinke
Makaronigrateng med skinke

Makaronigrateng med skinke

Tid: 20-40 min
Grad: Enkel
Rett: Grateng, Lunsj, Middag

Ingredienser

Porsjoner: 4

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm stekeovnen til 225 °C.
  2. Kok makaroni som anvist på pakken. Skjær skinken i biter.
  3. Smelt smøret i en kjele (må ikke bli brunt). Tilsett mel og rør godt. Spe med melk, litt om gangen, til det blir en passe tykk saus. Ha i muskat, salt og pepper.
  4. Ha halvparten av osten i sausen, rør til den har løst seg opp. Tilsett makaroni og skinken i sausen, og bland godt. Hell blandingen i en ildfaste form.
  5. Dryss over resten av osten og sett formen i stekeovnen. Stek til osten er gyllen og bobler, ca 20 minutter.
  6. Server den straks, med en god grønn salat til!
Skriv ut