Makaronipudding

Makaronipudding
40-60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Makaronipudding

En deilig makaronirett med kjøttdeig. 
PORSJONER4

Ingredieser

Eggestand

Fremgangsmåte

  • Varm ovnen til 200 °C.
  • Kok makaronien, se på emballasjen. Hell den i et dørslag, skyll den med kaldt vann og la den renne av. Fordel makaronien i et ildfast fat.
  • Stek kjøttdeigen på middels varme til den blir kornete. Skrell og hakk løken.
  • Bland den kokte makaronien med kjøttdeigen, løk, tomatene og 2/3 reven ost.
Eggestand
  • Visp sammen egg, melk, salt og pepper, og hell det over makaroniblandingen. Stør på resten av osten. Stek puddingen midt i ovnen til den er stivnet og fått en fin gyllen farge, ca. 30 minutter.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken