Makrell á la Astrid

Makrell-á-la-Astrid-1
Ca. 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Makrell á la Astrid

Makrell er en sunn og tradisjonsrik råvare som kan varieres på mange måter. I denne oppskriften blir stekt makrell servert med en deilig rømmesaus med løk og sopp.
PORSJONER4

Ingredieser

Saus
Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær løk og sjampinjong i skiver, stek i smør til det begynner å få farge, og sett til side.
  • La smøret blir brunt i stekepannen.
  • Dryss salt og pepper på makrellen og stek fisken med skinnsiden ned til den får en gyllen og fin farge. Sett ned varmen og stek litt på den andre siden.
  • Ta makrellen ut av stekepannen og legg til side.
Saus
  • Ha rømme i stekepannen som du stekte makrellen i, og la den bli varm. Tilsett løk- og soppblandingen og la alt bli gjennomvarmt. Ha i finhakket gressløk rett før servering.
  • Server makrellen med sausen, brokkoli og ris.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken