Makrellescabeche-stekt-marinert-makrell-1

Makrellescabeche - stekt, marinert makrell

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Escabeche har sin opprinnelse i Middelhavsregionen, og er en rett hvor fisk marineres i en syrlig marinade. Prøv denne oppskriften med makrell.
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Vend makrell i en blanding av mel, salt og pepper.
  • Stek dem gylne i olje, ca. 2 minutter på hver side.

Marinade

  • Rens og skjær gulrot, rødløk og hvitløk i tynne skiver, og hakk friske timianblader.
  • Stek grønnsakene og timian i olje til det begynner å bli brunt.
  • Hell på hvitvinseddik og vann, tilsett laurbærblad, salt og pepper.
  • La marinaden koke i et par minutter, og hell marinaden over fisken.
  • Server makrellen med potet og salat ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest