Mammas-sherrypudding-1-1

Mammas sherrypudding

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid. 
PORSJONER5

Ingredieser

Pynt

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.
  • Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.
  • Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblad
  • Tips: Server gjerne sherrypudidngen med hermetiske kirsebær og en deilig kirsebærsaus eller annen bærsaus til.
Kilde: tine.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften