Mammas-sherrypudding-1-1
Til oppskriften

Mammas sherrypudding

Av og til er det lov å unne seg noe ekstra. Sherrypudding med litt pisket krem på toppen er en herlig avslutning på et godt måltid. 
20-40 min
Enkel
Dessert
PORSJONER5

Ingredieser

Pynt

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Kok opp fløte og sukker, og rør til sukkeret er oppløst.
  • Klem vannet av gelatinplatene og rør inn gelatinen til den er oppløst. Avkjøl fløteblandingen litt og tilsett sherry. Hell opp i porsjonsglass eller i dessertskål. La desserten stå kjølig minst 1 time slik at den stivner før servering.
  • Server med pisket krem og pynt med sitronmelisseblad
  • Tips: Server gjerne sherrypudidngen med hermetiske kirsebær og en deilig kirsebærsaus eller annen bærsaus til.
Kilde: tine.no
Print