Mandarinmousse-1
Til oppskriften

Mandarinmousse

Lag en deilig mousse av hermetiske mandariner. 
40-60 min
Middels
Dessert
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • La mandarinbåtene renne av seg og ta vare på saften. Rør gelatinpulver i saften og sett kjølig. Hell 2 ss likør over mandarinbåtene.
  • Bland eggeplommer, sukker og gelatinoppløsningen i en bolle og sett det hele i vannbad. Pisk blandingen i ca. 5 minutter.
  • Ta eventuelt av noen mandarinbåter til pynt. Kjør resten av mandarinbåtene i matprosessor og mos dem. Bland mosen i eggblandingen sammen med 2 ss likør.
  • Hell moussen i glassbolle og sett den til avkjøling. Pynt med mandarinbåter og blader fra sitronmelisse eller mynte rett før servering.
Kilde: matprat.no
Print