Meny
MANDELPOTETMOS MED KANTARELLER
Mandelpoteter er melne, går raskt å koke og har en nydelig gul farge som gjør at de egner seg godt til potetmos. Smaken kan du selv variere ved å blande inn for eksempel hakkede urter eller stekt sopp. Vi har blandet inn stekt kantarell og friske urter.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skrell potet og kok dem møre i en kjele med usaltet vann. Sil av vannet, og damp potetene tørre.
  • Mos potetene, og rør inn smør og melk. Vil du ha potetmosen litt grov, så ikke rør mer enn nødvendig.
  • Ha i hakket timian, og smak til med salt og pepper. Juster konsistensen med litt mer melk om du synes mosen er for tykk.
  • Stek kantareller, og krydre med salt og pepper. Vend dem inn i potetmosen sammen med de friske urtene.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter