Mangois

Mangois

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med denne deilige og friske mangoisen imponerer du familie og venner ved middagsbordet! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell mangoen så tynt som mulig. Skjær fruktkjøttet fra steinen og mos det til puré. Stivpisk kremfløten med 1 ss sukker og bland forsiktig inn fruktpuréen.
  • Stivpisk eggeplommene med 2 ss sukker. Vend forsiktig inn fruktkremen, og sett bollen i fryseren. Bland kremen godt av og til under innfrysingen.
  • Når iskremen er tykk, legges den over i tett boks. Dypfryses ytterligere i et par timer.
  • Bytt gjerne mangoen med ananas, fersken, aprikos, jordbær, bringebær, solbær, o.l.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest