Mangois

Mangois

Over 60 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Med denne deilige og friske mangoisen imponerer du familie og venner ved middagsbordet! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell mangoen så tynt som mulig. Skjær fruktkjøttet fra steinen og mos det til puré. Stivpisk kremfløten med 1 ss sukker og bland forsiktig inn fruktpuréen.
  • Stivpisk eggeplommene med 2 ss sukker. Vend forsiktig inn fruktkremen, og sett bollen i fryseren. Bland kremen godt av og til under innfrysingen.
  • Når iskremen er tykk, legges den over i tett boks. Dypfryses ytterligere i et par timer.
  • Bytt gjerne mangoen med ananas, fersken, aprikos, jordbær, bringebær, solbær, o.l.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften