Marinert kylling i wok

Marinert kylling i wok

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Kyllingkjøtt egner seg ypperlig til marinering. I denne wok'en brukes en sursøt marinade for å marinere kyllingkjøttet.
PORSJONER4

Ingredieser

SUR-SØT MARINADE

wokgrønnsaker

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til marinaden.
  • Skjær kyllingfileten i tynne strimler og mariner kjøttet så lenge du har tid, gjerne over natten i kjøleskap.
  • Skjær paprika i strimler, squash i halve ringer, brokkoli i små buketter. Skjær bort den nederste delen av aspagesen og del resten på tre, skjær fennikel og løk i tynne skiver. Del gulroten i tynne skiver på skrå.
  • Stek kjøttet raskt i en wok eller stekepanne med høye kanter. Ta opp kjøttet og stek grønnsakene til de er så vidt møre.
  • Ha kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt.
  • Server med nudler, couscous eller ris. Søt chilisaus smaker godt til.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson