Marinert-laks-med-grønnsakssalsa-1-3
Til oppskriften

Marinert laks med grønnsakssalsa

I denne oppskriften gir en marinade av soyaolje og østerssaus en spennende asiatisk smak før du legger laksen på grillen. Med nypoteter som tilbehør blir sommermåltidet komplett. 
Over 60 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker og legg i en skål.
  • Bland soyaolje og østerssaus, hell over laksen og la det stå 2-3 timer.
  • Tørk laksen lett med tørkepapir, og grill den i 1-2 minutter på hver side.

Salsa

  • Rens og skjær grønnsakene i små terninger, bland dem med hakket persille, olivenolje, sitronsaft og teriyakisaus.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server grillet laks med salsa og nypoteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Print