Marinert-laks-med-grønnsakssalsa-1-3

Marinert laks med grønnsakssalsa

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
I denne oppskriften gir en marinade av soyaolje og østerssaus en spennende asiatisk smak før du legger laksen på grillen. Med nypoteter som tilbehør blir sommermåltidet komplett. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker og legg i en skål.
  • Bland soyaolje og østerssaus, hell over laksen og la det stå 2-3 timer.
  • Tørk laksen lett med tørkepapir, og grill den i 1-2 minutter på hver side.

Salsa

  • Rens og skjær grønnsakene i små terninger, bland dem med hakket persille, olivenolje, sitronsaft og teriyakisaus.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server grillet laks med salsa og nypoteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest