Meny
Marinert-laks-med-grønnsakssalsa-1-3
I denne oppskriften gir en marinade av soyaolje og østerssaus en spennende asiatisk smak før du legger laksen på grillen. Med nypoteter som tilbehør blir sommermåltidet komplett. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær laks i serveringsstykker og legg i en skål.
  • Bland soyaolje og østerssaus, hell over laksen og la det stå 2-3 timer.
  • Tørk laksen lett med tørkepapir, og grill den i 1-2 minutter på hver side.
Salsa
  • Rens og skjær grønnsakene i små terninger, bland dem med hakket persille, olivenolje, sitronsaft og teriyakisaus.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server grillet laks med salsa og nypoteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter