Marinerte-svinekoteletter-med-eplesalat
Til oppskriften

Marinerte svinekoteletter med eplesalat

Svinekoteletter er godt egnet for marinering. Denne sennep- og honningmarinaden gir kotelettene en spennende smak som passer perfekt til den friske eplesalaten. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Eplesalat

Dressing

Fremgangsmåte

  • Lag en marinade av sitronsaft, honning, sennep, olje og krydder. Legg kotelettene i marinaden, og la dem få trekke litt i kjøleskap.
  • Stek kotelettene i 2-3 minutter på hver side på sterk varme. Etterstek i ca. 5 minutter på svak varme.
  • Lag en dressing av olivenolje, sitronsaft og honning. Skjær eplene i små terninger og salaten i biter. Bland det inn i dressingen. Dryss over mynten, krydre med salt og pepper.
Print