marokkansk lammegryte

Marokkansk lammegryte

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Et pust av det eksotiske kjøkken. En slik tagine, marokkansk gryte, kan lages uten en spesialgryte, så her er det bare å koke. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell gulrot, potet og løk, og del grønnsakene i biter.
  • Splitt chili på langs, og fjern frøene. Hakk chili.
  • Ha olje i en tykkbunnet kjele, og sett den på medium varme. Tilsett kjøttet og la det brunes på alle sider.
  • Tilsett grønnsakene i gryta, og bland sammen. Ha i svisker, aprikos, mandler og krydder, og la det steke noen minutter i gryta, før du heller i vann.
  • La retten småkoke i en og en halv time, til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
  • Server gjerne med ris, couscous eller brød.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest