Marokanske kjøttboller

Marokanske kjøttboller
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen kjøttdeig, brødrasp, frisk koriander, spisskummen, paprika og malt koriander i en stor bolle. Full en spiseskje med kjøttblandingen og rull det til en bolle.
  • Varm halvparten av oljen i en stekepanne over middels varme. Stek halvparten av kjøttbollene, snu på de i 2-3 minutter eller til de er brune. Legg de på et fat. Varm opp pannen og gjenta med de resterende kjøttbollene.
  • Varm resten av oljen i en kjele over middels varme. Stek løk, rør i 5 minutter eller til den er myk. Legg i hvitløk og stek under omrøring i 1 minutt. Ha i tomat, vann, kanel og honning. Kok. La det småkoke i 5 minutter eller til blandingen tykner litt. Legg i kjøttbollene. Kok opp. Reduser varmen til lav og la det småkoke i 7-8 minutter eller til kjøttbollene er gjennomkokt. Serveres med couscous.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken