Marokanske kjøttboller

Marokkanske kjøttboller

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen kjøttdeig, brødrasp, frisk koriander, spisskummen, paprika og malt koriander i en stor bolle. Full en spiseskje med kjøttblandingen og rull det til en bolle.
  • Varm halvparten av oljen i en stekepanne over middels varme. Stek halvparten av kjøttbollene, snu på de i 2-3 minutter eller til de er brune. Legg de på et fat. Varm opp pannen og gjenta med de resterende kjøttbollene.
  • Varm resten av oljen i en kjele over middels varme. Stek løk, rør i 5 minutter eller til den er myk. Legg i hvitløk og stek under omrøring i 1 minutt. Ha i tomat, vann, kanel og honning. Kok. La det småkoke i 5 minutter eller til blandingen tykner litt. Legg i kjøttbollene. Kok opp. Reduser varmen til lav og la det småkoke i 7-8 minutter eller til kjøttbollene er gjennomkokt. Serveres med couscous.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften