Marvpostei-1-1

Marvpostei

40-60 min
Avansert
Print
Marvposteier kan lages i god tid før jul og fryses ned. 
PORSJONER1

Ingredieser

Mandelmasse

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel. Rør i eggeplomme og væske. La deigen hvile kaldt i ca. 1/2 time.
  • Kjevle ut deigen og kle sandkakeformer med deig.
  • Stivpisk eggehvitene og bland forsiktig inn malte mandler og melis. Fyll mandelmassen i formene.
  • Ta ut tynne deigstrimler med en bakkelsspore og legg to og to i kors over kakene.
  • Stek dem nederst i stekeovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. De trenger god undervarme, slik at de ikke blir rå. Avkjøl kakene helt før de tas ut av formene.
  • Marvposteier kan gjerne fryses.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals