Matmuffins-med-fetaost-soltørket-tomat-og-basilikum-1

Matmuffins med fetaost, soltørket tomat og basilikum

20-40 min
Enkel
Print
En mettende matmuffins perfekt på tur eller i matpakken. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
  • Visp sammen egg, yoghurt og oljen fra de soltørkede tomatene. Rør blandingen sammen med det tørre.
  • Del fetaosten og de soltørkede tomatene i biter, hakk basilikum og bland dette forsiktig inn i muffinsrøren.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Nadin Martinuzzi