Matmuffins med fetaost, soltørket tomat og basilikum

Matmuffins-med-fetaost-soltørket-tomat-og-basilikum-1




Skriv ut

Matmuffins med fetaost, soltørket tomat og basilikum

Tid: 20-40 min
Grad: Enkel
Porsjoner: 1

En mettende matmuffins perfekt på tur eller i matpakken. 

Ingredienser

SLIK GJØR DU

  1. Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
  2. Visp sammen egg, yoghurt og oljen fra de soltørkede tomatene. Rør blandingen sammen med det tørre.
  3. Del fetaosten og de soltørkede tomatene i biter, hakk basilikum og bland dette forsiktig inn i muffinsrøren.
  4. Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  5. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  6. Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.

Kilde: brodogkorn.no Foto: Nadin Martinuzzi

Translate »
Scroll to Top