Matmuffins-med-skinke-og-brokkoli-1

Matmuffins med skinke og brokkoli

20-40 min
Enkel
Print
Med brokkoli og skinke er disse matmuffinsene perfekte som lunsj hjemme eller i matboksen. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg havregrynene i bløt i vann i ca 5 minutter.
  • Del brokkolien i mindre biter og kok den i vann i ca. 1 minutt.
  • Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
  • Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingene sammen og tilsett de bløtlagte havregrynene.
  • Del skinke i mindre biter og ha det i røren sammen med lettkokt brokkoli. Dersom du vil pynte muffinsene er det lurt å spare litt brokkoli eller skinke til slutt.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 20 vanlige muffins eller 12 store. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  • Pynt gjerne med ekstra brokkoli eller skinke på toppen.
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.