Meny
Matmuffins-med-skinke-og-brokkoli-1
Med brokkoli og skinke er disse matmuffinsene perfekte som lunsj hjemme eller i matboksen. 
Porsjoner1
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Legg havregrynene i bløt i vann i ca 5 minutter.
  • Del brokkolien i mindre biter og kok den i vann i ca. 1 minutt.
  • Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
  • Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingene sammen og tilsett de bløtlagte havregrynene.
  • Del skinke i mindre biter og ha det i røren sammen med lettkokt brokkoli. Dersom du vil pynte muffinsene er det lurt å spare litt brokkoli eller skinke til slutt.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 20 vanlige muffins eller 12 store. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  • Pynt gjerne med ekstra brokkoli eller skinke på toppen.
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter