Matmuffins-med-skinke-og-brokkoli-1

Matmuffins med skinke og brokkoli

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med brokkoli og skinke er disse matmuffinsene perfekte som lunsj hjemme eller i matboksen. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg havregrynene i bløt i vann i ca 5 minutter.
  • Del brokkolien i mindre biter og kok den i vann i ca. 1 minutt.
  • Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
  • Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingene sammen og tilsett de bløtlagte havregrynene.
  • Del skinke i mindre biter og ha det i røren sammen med lettkokt brokkoli. Dersom du vil pynte muffinsene er det lurt å spare litt brokkoli eller skinke til slutt.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 20 vanlige muffins eller 12 store. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  • Pynt gjerne med ekstra brokkoli eller skinke på toppen.
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest