Mechoui-marinert-lammelaar1-2-1

Mechoui-marinert lammelår

Over 60 min
Avansert
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Den afrikanske krydderblandingen bestående av krydder, olivenolje, sitron og urter, kalles Mechoui. Kjøttet marineres i et døgn før tilberedning.  
PORSJONER8

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle.
  • Gni lammelåret godt inn med marinaden.
  • Legg kjøttet i en stor plastpose, og la det marinere 24 timer i kjøleskap, eller i romtemperatur 6-8 timer.
  • Lag bål eller gjør klar grillen. Stikk inn et steketermometer og stek låret forsiktig over bål, eller på grillen i ca. 2 timer, til kjernetemperaturen er på 70 grader for rosa kjøtt og 76 grader for grå.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest