Mediskterkaker-med-fruktsalat-1

Mediskterkaker med fruktsalat

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Medisterkaker med fruktsalat, en rask og smakfull middag som passer perfekt i tidsklemma før jul. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fruktsalat

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovn til 180 C°.
  • Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
  • Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. 10 minutter.
  • Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper.
  • Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest