Medisterkaker med krydrede edamamebønner

Medisterkaker med krydrede edamamebønner

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Saftige medisterkaker er rask hverdagsmat i en travel førjulstid. Denne spennende krydrede bønnesalaten er ferdig i løpet av få minutter, og smaker nydelig til. Får du ikke tak i edamamebønner kan du bruke frosne erter eller en boks kikerter isteden. 
PORSJONER4

Ingredieser

Krydrede edamamebønner

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovn til 180 °C.
  • Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
  • Tin edamamebønnene og ha dem i en bolle sammen med vårløk og aspargesbønner
  • Bland sammen resten av ingrediensene
  • Varm en stekepanne og hell i edamamebønnene sammen med olje og krydder.
  • Stek bønnene i 3-4 minutter eller til de er gjennomvarme og har fått litt farge.
  • Vil du ha bønnene enda sterkere, kan du doble kryddermengden. Får du bønner til overs - avkjøl bønnene og server dem som snacks.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest