Melkeposjert skrei med bacon

Melkeposjert skrei med bacon

20-40 min
Middels
Print
Skrei med smak av Middelhavet er en sikker vinner. Kall det gjerne fusion, men vi kaller det bare veldig godt. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær paprikaene i to og ta ut stilk, hinner og kjerner.
  • Legg dem på bakepapir på et stekebrett med snittsiden ned.
  • Sett inn i stekeovn under grill. Grill til paprikaen får svarte flekker.
  • Ta dem ut, dekk med plast og la avkjøle litt. Dra av skinnet og skjær paprikaen i strimler. Skjær løken i tynne skiver. Legg et lag med løk og paprika i en ildfast form. Rør sammen tomatpuré og chilipasta og fordel blandingen utover. Del artisjokkene i biter og legg dem i formen sammen med tomatene.
  • Skjær skreien i serveringsstykker. Legg fiskestykkene over i formen og dryss på salt, pepper og kapers. Drypp over litt olivenolje og stek i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter, til fisken er gjennomstekt og det bobler i sausen.
  • Server med oliven, brød eller kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer