Melkeposjert skrei med bacon

Melkeposjert skrei med bacon

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Skrei med smak av Middelhavet er en sikker vinner. Kall det gjerne fusion, men vi kaller det bare veldig godt. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær paprikaene i to og ta ut stilk, hinner og kjerner.
  • Legg dem på bakepapir på et stekebrett med snittsiden ned.
  • Sett inn i stekeovn under grill. Grill til paprikaen får svarte flekker.
  • Ta dem ut, dekk med plast og la avkjøle litt. Dra av skinnet og skjær paprikaen i strimler. Skjær løken i tynne skiver. Legg et lag med løk og paprika i en ildfast form. Rør sammen tomatpuré og chilipasta og fordel blandingen utover. Del artisjokkene i biter og legg dem i formen sammen med tomatene.
  • Skjær skreien i serveringsstykker. Legg fiskestykkene over i formen og dryss på salt, pepper og kapers. Drypp over litt olivenolje og stek i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter, til fisken er gjennomstekt og det bobler i sausen.
  • Server med oliven, brød eller kokte poteter.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest